Punaista, sinistä, vihreää, pinkkiä… Ykköset ja tutorit pistivät parastaan ryhmäytymispäivänä!

Elokuisena torstaiaamuna Märskyssä ei tarvinnut arvailla, kuka ensimmäisen vuosikurssin opiskelija kuuluu mihinkin ryhmänohjausryhmään: sen kertoivat vaatteet, kasvomaalaukset ja muut asusteet. Yhteinen väri yhdisti ja kertoi, että sen kantajat kuuluvat samaan ryhmään.

Vaikeaa ei ollut myöskään huomata, ketkä opettajista ovat ykkösten ryhmänohjaajia, sillä värikoodit kertoivat selkeästi senkin. Kyseessä oli siis perinteinen Märsky-taipaleensa aloittavien opiskelijoiden ryhmäytymispäivä, jonka tutorit ohjaajineen toteuttivat. Erilaisilla rasteilla oli leikkimielistä kisailua ja ennen kaikkea omaan ryhmään tutustumista. 

Tästä se lähtee! Tervetuloa Märskyyn, uudet hienot märskyt!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments