Mielipide: Kouluun lisää konsoleita!

Koulumme abiaulasta löytyy tällä hetkellä yksi xbox-konsoli, jolla saa halutessaan pelata. Tähän asiaan liittyy kuitenkin muutama ongelma.

Koska konsoli on sijoitettu abiaulaan, tuntuu siltä, että se on tarkoitettu vain abivuoden opiskelijoille. Suurin osa käyttäjistä onkin siksi abeja. Vaikka konsolia saisi käyttää muutkin, se on yleensä varattuna. Se on helppo tapa sosialisoida, joten yksi konsoli tuntuu vähäiseltä opiskelijamäärää kohden. 

Kuten aiemmin mainittu konsolilla pelaaminen on hyvä tapa sosialisoida muiden opiskelijoiden kanssa. Pelaaminen tarjoaa hyvää ajanvietettä välitunneille, mikä vie ajatukset muualle kuin koulutöihin. Siksi toisen xbox-konsolin ostaminen ja sen sijoittaminen esimerkiksi L-aulaan olisi hyvä investointi koulullemme. Toisen konsolin ostaminen tarjoaisi muillekin kuin abeille mahdollisuuden pelata. 

TEKSTI JA KUVA: MÄRSKYN ENSIMMÄISEN VUOSIKURSSIN OPISKELIJAT

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments