Teatteria Märskyssä: Red Nose Company

Märskyn auditorion valtasi upea kahden miehen teatteriryhmä Red Nose Company maanantaina 15.5.2023. Esitystä oli katsomassa Märskyn ykköset. Teatteriesityksen järjestivät äikänopet ikään kuin osana ÄI4- ja S24-opintojaksoja, joiden oppisisältöön kuuluu proosan ja lyriikan lisäksi draama.

Red Nose Company esitti esityksen nimelään Aleksis Kivi. Esityksessä oli mukana kahden näyttelijän lisäksi hanuristi. Nimensä mukaisesti esitys kertoi kansalliskirjailijastamme Aleksis Kivestä, hänen elämästään ja tuotannostaan. Puolessatoista tunnissa ehdittiin kahlata läpi monta kuuluisaa Kiven hahmoa ja kommellusta. Kronologinen komediaesitys päättyi Kiven kuolinpäivään, mutta tunnelma ei ollut surullinen. ”Elämä on iloleikki”, näytelmän Kivi lausui ennen kuin valot lavalla sammuivat.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments