Monitoimimies Erkki hoitaa homman kuin homman

Olet varmasti huomannut koulumme käytävillä työhaalareissa kulkevan vaaleahiuksisen miehen. Vaikka päivittäin kävelemme vastaan, on meille silti hieman hämärää, kuka tämä mies on ja mitä hän tekee. – Hän on koulumme monitoimimies Erkki Havula

Erkki on virallisesti koulumme kohdevastaava, vahtimestari, tavarankuljettaja ja asiakaspalvelija. Tehtävä kuin tehtävä – todennäköistä on, että viimeistään Erkki osaa sen ratkaista. Työkokemusta häneltä löytyy kymmenien vuosien takaa sekä päiväkodeista että kouluista. Märskyyn Erkki päätyi haettuaan töitä kaupungilta jo yli 12 vuotta sitten. Työhön kuuluu esimerkiksi lamppujen vaihtoa, oppilaiden ja opettajien palvelua sekä yhteistöitä kaikkien kanssa. Tie kiinteistönhoitajaksi alkoi kahden vuoden pituisella kiinteistönhoitajakoulutuksella. 

Erkin mielestä parasta työssään on monipuolisuus ja se, että töitä on aina tarjolla.  Märskyssä parasta on yhteisö ja märskyhenki. Erkin työ vaatii valppautta, sillä yllättäviä ongelmia ilmaantuu milloin vain. Älä siis pelkää kertoa Erkille, jos huomaat jotain, mikä tarvitsee korjausta tai jos jokin on vialla!

Kun eteen tulee ongelmia, Erkki Havula auttaa.

Teksti ja kuvat: Petra Ansaranta, Milla Lehtomaa ja Kerttu Karresmaa

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kinnunen
kinnunen
1 year ago

Hienoa Erkki. Pidä talosta ja käyttäjistä hyvää huolta