We Will Rock You!

Suuntasimme jo kauan sitten, aikojen alussa, ihastelemaan Bohemian Rapsody -elokuvaa Helsingin Tennispalatsiin. Selvittyämme sisälle Tennispalatsin aulaan tuttu popcornin haju leijaili sieraimiimme ja  Finnkinon kanta-asiakas, lähes elokuvakriitikon tittelin omaava Niklas, opasti joukkomme suoraan teatterin isoimpien popcornien osastolle.

Olli lauloi jo aulassa komeasti We Will Rock You -kappaletta niin, että muut häpesivät ja esityksen kuulleet turistit tulivat tarjoamaan kolehtia.

Suunnistaessamme kohti salia numero 14 massiivisten ruokavarastojen ympäröimänä ehdimme vielä kuunnella lisää Quuenin tuotantoa päästäksemme syvemmin sisään elokuvan tunnelmaan. Kahden tunnin musiikillisen nautinnon jälkeen luonnehtisimme esitystä kokonaisuudessaan yhtä sulavasti eteenpäin kulkevaksi kuin Golden State Warriorsin mestaruusjuna sillä hetkellä NBA-parketeilla.

Peukku Queenille ja kulttuurikurssille!

Kaikin puolin koskettava teos ja todellinen elämys, Akseli kommentoi tuoreeltaan elokuvan päätyttyä. Näyttelijöiden välinen yhteys välittyi aidosti läpi elokuvateatterikankaan ja elokuva onnistui laajalti lumoamaan legendaarisella musiikillaan meidät lumoavaan tilaan, joka oli läsnä vielä seuraavana päivänä koulun musisointituokiolla.

Haluamme osoittaa myös suurta positiivisuuden peukaloa kulttuurikurssillemme ja pitää tämän viimeisen raportin lähes asiallisella tasolla kunnioittaaksemme tätä unohtumatonta ajanjaksoa, joka sai meidät kaikki nauttimaan ja tukemaan kotimaista taidetta. Aiomme jatkaa seikkailujamme teattereissa ja museoissa vapaa-ajallamme tämän suuren kulttuurikärpäsen purtua takalistoomme voimakkaasti viimeisen kuuden kuukauden aikana. KIITOS KURSSISTA!

Toivovat Olli, Akseli ja Niklas

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments