Malagan päiväkirja Lauantai 21.1.

Malagan päiväkirja Lauantai 21.1.

Teksti ja kuvat: Jonna Salmi, Verna Vuorinen, Jasmin Kuusiniemi, Emma Jäntti,  ja Kiia Toivonen

Lauantaina päivä alkoi esitelmillä, jotka olimme pienissä ryhmissä jo Suomessa valmistelleet. Aiheina oli Málagan nähtävyyksiä, ja esitysten päätteeksi vierailimme mm. ihmisiä ja ruokaa täynnä olleessa kauppahallissa, sekä kauniissa Parque de Málagassa. Matka jatkui vielä Picasso-museoon, josta suuntasimme lounaalle- lautasilta löytyi espanjalaiseen tapaan esimerkiksi paellaa ja tapaksia. Ruoan jälkeen suurin osa ryhmästä hyödynsi muutaman tunnin vapaa-ajan shoppailemalla kaupungin keskustassa.

Iltapäivällä kävelimme espanjalaisten kanssa rannalla, sekä läheisissä puistoissa. Tämän jälkeen lähdimme viettämään iltaa yhden espanjalaisen kotiin, missä söimme hyvin ja pidimme hauskaa yhdessä.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of