Malagan leirikoulu 19. – 24.1.2017

Teksti ja kuvat: Essi Paavilainen, Jenni Kukkonen ja Wille Gröhn

Saavuimme Malagaan torstai iltapäivällä ja käväisimme vielä illalla Malagan keskustassa. Seuraavana päivänä menimme yhdessä espanjalaisten opiskelijoiden kanssa syömään churroja sekä kävimme muutamissa Malagan historiallisissa nähtävyyksissä. Picasso -museossa sekä Malagan kauppahallissa kävimme lauantaina. Sunnuntaina teimme bussiretken Rondaan ja Toloxiin. Espanjalaiset valmistivat meille paellaa maanantaina, kun vierailimme heidän koulussaan. Siellä pidimme myös tekemämme esitelmät Suomesta. Paluulento Suomeen oli tiistaina jo klo 13.45, mutta ehdimme käymään vielä espanjalaisten opiskelijoiden kanssa yhdessä aamupalalla, hostellin lähellä sijainneessa  kahvilassa

 

Rotko Rondassa

Fiilikset koko leirikoulusta oli todella hyvät, sillä tutustuimme mm. syvemmin paikalliseen kulttuuriin ja kävimme paikoissa, joissa ei itse tulisi välttämättä käytyä omalla lomamatkalla (esimerkiksi erilaisissa ravintoloissa ja puistoissa). Vietimme myös paljon aikaa espanjalaisten opiskelijoiden kanssa, mikä kehitti espanjan kielen taitoamme. Sää matkamme aikana oli pääsääntöisesti hyvä, vaikka ei ollut erityisen lämmin (etenkään yöllä). Hostelli oli aika mitäänsanomaton, mutta kävimme siellä vaan nukkumassa.

Leirikoulu oli kokonaisuudessaan ikimuistoinen ja mieleenpainuva matka.

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments