Kinky Bootsien säihkettä Helsingin Kaupunginteatterissa

Voisiko joulun välipäivää viettää paremmin kuin Helsingin Kaupunginteatterissa katsomassa Kinky Boots -musikaalia? Ei varmasti! Glitteriä, glamouria, drag queeneja ja kaikkea muuta on vauhdikas ja tapahtumarikas musikaali Kinky Boots. Lue säihkyvistä tunnelmista lisää!

Kinky Boots -musikaali kertoo Charliesta, joka on perinyt isältään tämän kuoltua kenkätehtaan, ja Simonista, joka esittää Lola-nimistä drag queenia. Charlie ja Simon törmäävät täysin sattumalta öisellä kadulla. Kohtaamisen seurauksena Charlie saa idean uusia kenkätehtaan malliston ja saa Lolan houkuteltua mukaan bisnekseen uuden kenkämalliston suunnittelijana. Kaksikolla ei ole mitään yhteistä, mutta loppujen lopuksi yhdessä he tekevät uskomatonta jälkeä.

Musikaalissa ei tekniikalla ja lavastuksella oltu pröystäilty, mutta ei sitä tarvittukaan. Katsojan huomio kiinnittyi esityksessä täysin oikeisiin asioihin, nimittäin kenkiin.

Simonin roolia esittänyt Lauri Mikkola oli huikea. Hän eläytyi rooliinsa aivan täysillä ja oli todella miellyttävä katsella Laurin esiintymistä lavalla. Hän oli luotettava ja uskottava roolissaan. Myös Charlieta esittänyt Petrus Kähkönen suoriutui roolistaan erityisen mallikkaasti ja etenkin lauluosuudet olivat miellyttävää kuunneltavaa ja tunne välittyi täysin katsojalle.

Säihkyvissä saappaissa!

Harvoin itselle jää mistään esityksestä tiettyä repliikkiä mieleen, mutta näin kävi tällä kertaa. “Ole oma itsesi. Muut roolit on viety jo!” Lola tokaisee. Musikaalissa käsiteltiin  melko vahvoja aiheita, kuten itsensä hyväksymistä ja erilaisuutta sekä ystävyyttä ja yhteistyötä, jotka tulivat hienotunteisesti esille. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, jos mahdollisuus tulee!

Teksti ja kuva: Siiri Turunen, kulttuurikurssilainen

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments