Märskyn lukuvuosi päättyi aurinkoiseen piknikpäivään

Opiskelijakunnan hallitus järjesti arviointiviikon päätteeksi hyväntuulisen piknikpäivän, joka sisälsi pitsan syömisen lisäksi abit vastaan ykköset ja kakkoset -kuplafutisottelun, tyrmäävin ope -kilpailun, hauskoja rasteja sekä ennen kaikkea hyvää mieltä ja yhdessäoloa rennoissa tunnelmissa. Rasteilla märskyt pääsivät kilpailemaan muun muassa pussijuoksussa, kanan ampumisessa, mukipyramidin muodostamisessa ja näätäjuoksussa. Kuplafutiksessa abit veivät 7-3, ja tyrmäävimmän open tittelin sai tänä keväänä Markus Hannula kaadettuaan eniten kuplafutispallojen sisällä lymyäviä märskyjä.

Märskyn väki toivottaa kaikille rentouttavaa ja aurinkoista kesää!

Kuplafutiksessa abit veivät voiton 7-3.
Pussijuoksun pyörteissä
Kohta kana lentää! (Kuva: OPKH)
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments