Tytöille hopeaa Helsingin lukioiden sarjassa 2017

Tiistaina 10.10 alkusarja

Märskyn tyttöjen jalkapallojoukkue pelasi hyytävissä olosuhteissa Oulunkylän tekonurmella Helsingin lukioiden alkusarjaottelut. Vastassa oli jälleen tuttuakin tutumpi Brändö, joka voitti meidät. Seuraavat ottelut olivat Oulunkylän ja Töölön yhteiskouluja vastaan. Nämä ottelut voitimme ja näin olimme selvinneet jatkopeleihin hyvän yhteispelin ansiosta.

Joukkueessa pelasivat: 

Silja Arokari,  Chaimuk Waranya, Ia Elokorpi(MV) Emma Helosvuori, Jenna Jyrkiäinen, Filippa Kilponen, Sanna Koivumäki (kapteeni), Sonja Kojo,Viivi Lehikoinen, Nora Lehto, Jasmin Leppoja, Enni Nurmi, Lotta Sumuvuori ja Siiri Turunen

Torstaina 26.10.2017 välisarja

Tyttöjen jalkapallon koulujenvälisistä välisarjapelit pelattiin Töölön kuplahallissa. Välisarjassa vastassa oli Helsingin luonnontieteellinen lukio ”Hellu” ja Apollon yhteiskoulu.

Ensimmäinen peli pelattiin Apolloa vastaan, joka päättyi lukemin 10-0.Toinen peli pelattiin Hellua vastaan, joka päättyi lukemin 3-0, mutta ensimmäisen puoliajan jälkeen Hellun luovuttamisen seurauksena lopullinen tulos nousi 4-0. Välisarja peleissä maaleja tekivät mm. Leppiniemi Jasmin, Lehto Nora ja Turunen Siiri.

Mäkelänrinteen tyttöjen joukkueessa mukana:

Arokari Silja, Chaimuk Waranya, Elokorpi Ia, Helosvuori Emma, Jyrkiäinen Jenna, Kainulainen Elli, Kilponen Filippa, Koivumäki Sanna, Lehto Nora, Leppiniemi Jasmin, Nurmi Enni, Sumuvuori Lotta ja Turunen Siiri.

Go Märsky!

Keskiviikkona 8.11. final four

Final four turnaus pelattiin Talin jalkapallohallissa keskiviikko iltapäivänä. Ensimmäinen peli Brändötä vastaan oli täynnä vauhtia ja kovia vetoja. Peli päättyi Märsky 5, Brändö 1. Upea voitto Brändön kovaa porukkaa vastaan ja Märsky raivasi tiensä finaaliin! Finaalipeli oli tasainen, mutta päättyi lopulta Herttoniemen yhteiskoulun voittoon 2-0. Herttoniemen puolustus ja maalivahti muodostivat meille mahdottoman muurin.

Joukkueessa pelasivat:

Arokari Silja, Chaimuk Waranya, Elokorpi Ia, Helosvuori Emma, Jyrkiäinen Jenna, Kainulainen Elli, Kilponen Filippa, Koivumäki Sanna, Lehto Nora, Leppiniemi Jasmin, Nurmi Enni ja Turunen Siiri.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments