Lukuvuosi alkoi: tällaista oli ykkösten ryhmäytymispäivässä

Kesä ja etäopetus ovat ohi, ja märskyt aloittavat opiskelunsa väistötiloissa Onnentiellä Käpylässä. Ykköset viettivät ryhmäytymispäiväänsä torstaina 20.8. Tänä vuonna perinteinen Suomenlinnan-matka ei valitettavasti päässyt toteutumaan, mutta se ei estänyt riemukkaan ryhmäytymispäivän kulkua ja mahtavaa yhteishenkeä!

Ryhmäytymispäivä alkoi aamulla 9.00 ja kaikki luokat olivat hienosti pukeutuneet omien luokkiensa teemaväreihin, joita oli muun muassa pinkki, punainen, vihreä sekä violetti. 

Eräällä rastilla pistettiin päät pyörälle.

Ensimmäisillä pisteillä ykkösten heittäytyminen oli ymmärrettävästi hieman vaisua, mutta päivän loppua kohden kaikki olivat täysillä mukana tekemässä sekä kannustamassa.

Jokaisella pisteellä oli erilaisia aktiviteetteja, jotka tutorit olivat hienosti järjestäneet ykkösten pään menoksi. Pisteiden seurauksena mieleen palautuivat elävästi muun muassa sutsisatsi-tanssi, Cheekin ikoniset murahtelut sekä karanteeniaikana opetellut tiktok-tanssit.

Vihreät neuvonpidossa.

Koska Märsky on tunnetusti urheilulukio, olivat tutoreiden järjestämät aktiviteetit myös teeman mukaisia. Päivän päättyessä olikin saatu hiki virtaamaan ja aurinkoisen sään myötä ykköset palasivat koteihinsa auringonpistosten kera.

Urheilijat testissä – hiiriä vältellen.

Vaikka tämän vuoden ryhmäytymispäivä ei ollutkaan täysin perinteiden mukainen, jää viime torstai silti varmasti monen ykkösen muistoihin.

Teksti: Inka Ravaska ja Emma Liikanen

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments