Ykkösenä Märskyssä

 

Moikka, blogia päivittävät tänään Petra, Erika ja Jenni!

Tänään puhumme ykkösenä olemisesta Märskyssä. Petra ja Erika harrastavat muodostelmaluistelua Team Fintastic -joukkueessa. Jenni harrastaa cheerleadingiä Spirit Shakin‘ Cheerleaders Blizzardissa. Olemme kaikki urheilulinjalla eli pääsimme Märskyyn urheilupisteillä.

Olimme todella iloisia, kun saimme tietää, että pääsimme Märskyyn. Koko yhdeksännen luokan odotimme, että yläkoulu loppuu. Lukiossa on paljon vapaampaa ja kivempaa kuin yläkoulussa. Lukujärjestykset saa tehdä itse, kaupassa saa käydä, keittiössä on hyvä kahvila ja kouluruoka on parasta.

Kun kesäloma loppui, se ei ollut tänä vuonna pettymys. Ensimmäinen koulupäivä jännitti hieman, kun ei tiennyt, mitä on edessä ja miten ihmiset ottavat vastaan. Kaikki täällä ovat todella ystävällisiä ja kivoja. Uusiin ihmisiin on todella helppo tutustua, ja uusia kavereita saa paljon.

Yllätyimme siitä, kuinka rankkaa lukio on, ja varsinkin urheilulukio. Koulun lisäksi on treenit ja valmennus. Se vie aika paljon energiaa, joten pitää nukkua niin pitkät yöunet kuin vain ehtii. Vaikka tämä vie voimia, olemme kaikki tyytyväisiä siitä, että saadaan käydä tätä koulua.

Ensimmäinen koeviikko lähestyy kovaa vauhtia. Meitä pelottaa hieman se, miten kokeet menevät ja miten kokeen tekeminen koneella sujuu. On vaikea tietää, millaisia kokeita kukakin opettaja tekee missäkin aineessa, joten siihen on totuteltava. Toivomme, että kokeet menevät hyvin ja saamme kursseista hyvät numerot.

Lukuvuotemme on siis alkanut loistavasti, ja jatkamme näillä hyvillä fiiliksillä kohti uusia lukiohaasteita.

Teksti: Erika Kaarto, Petra Kaarto ja Jenni Lahtinen

 

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments