Kohtaaminen Märskyssä II: ruokapalveluvastaava Janne Kettusen haastattelu

TEKSTI JA KUVA: TUULI HEIKKILÄ JA OSKARI KAUPPI

Haastattelimme ruokapalveluvastaavaa Janne Kettusta.

Miksi valitsit tämän ammatin?

-Olen jo lapsesta asti pitänyt ruuanlaitosta ja leipomisesta.

Minkälainen koulutus tähän ammattiin vaaditaan?

-Ammatillinen koulutus ja jos haluaa päästä eteenpäin urallaan niin ammattikorkeakoulu.

Näyttökuva 2016-05-15 kello 16.21.58
Kirjolohikiusaus on yksi Janne Kettusen lempiruoista Märskyssä.

Minkälaisia asioita kuuluu työpäivääsi?

-Työn organisointi, johtaminen, raaka-ainetilaukset ja kahvilatyöskentely. Aikalailla kaikkea.

Hyviä ja huonoja puolia koulukokkina olemisessa?

+ Näkee työn tuloksen heti, saa tehdä käsillä töitä, asiakaspalvelu ja työllistää hyvin.

-Fyysisesti raskasta, tehokkuus eli tarvitsisi enemmän aikaa.

Näin vanhempana näkee enemmän hyviä puolia.

Tehdäänkö kaikki ruoka itse?

-Melkein kaikki tehdään itse.  Paitsi pyörykät, ohukaiset ja mantelikala.

Kuinka kauan olet työskennellyt täällä ja missä olet ollut aikaisemmin töissä?

-Olen aloittanut Märskyssä syksyllä 2011. Työskentelin sitä ennen Vantaan kansainvälisessä koulussa.

Mikä on lempiruokasi täällä Märskyssä?

-Broilericurry ja kirjolohikiusaus.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments