Tervetuloa, uusi lukuvuosi ja uudet märskyt!

Elokuu kääntyi juuri syyskuuksi, ja uusi lukuvuosi on lähtenyt käyntiin hyvissä merkeissä. Ennen kuunvaihdetta toivotettiin uudet ykköset tervetulleiksi tutoreiden vetämän ryhmäytymispäivän merkeissä. 22-ryhmäläiset kisasivat erilaisissa pisteissä, joista kivoimpina 22 F -ryhmän Maija, Karoliina ja Jonna pitivät minä rakastan sinua, rakastatko sinäkin minua -pistettä, jossa eduksi olivat luovuus ja eläytyminen, sekä still-kuva-pistettä, jossa pisteitä sai luovuudesta ja nopeudesta.

Päivän tavoitteena oli vahvistaa ryhmähenkeä ja tutustua muihin opiskelijoihin. Maija, Karoliina ja Jonna pitivät päivää onnistuneena ja tunnelmaa hyvänä, mutta jäivät myös miettimään, miten voisi tutustua vielä paremmin muihinkin ykkösiin kuin omaan ryhmäänsä. Tässä heidän vinkkinsä:

  1. Mene tutun tyypin luo ja parhaassa tapauksessa tutustu hänen kavereihinsa.
  2. Jos rohkeus riittää, avaa keskustelua ruokalassa samassa pöydässä istuvan kanssa.
  3. Opettaja: Sekoita joskus pöytäryhmiä, vaikka vain yhdeksi tunniksi.
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments