Vuoden märsky: ministeri Maria Ohisalo

25.10.2019 vietettiin Märsky-päivää. Vuoden märskyksi julistettiin sisäministeri ja Vihreiden kansanedustaja sekä puoluejohtaja Maria Ohisalo. Puheenvuoron jälkeen Märskyn oma sometiimi pääsi haastattelemaan vuoden märskyä ennen kuin hänen täytyi lähteä.

Ohisalo kertoo rehtorimme Vesa Vihervän olleen historian opettajana tärkeässä roolissa vaikuttaessaan hänen kiinnostukseensa yhteiskunnallisista asioista. “Pitää ymmärtää, mistä olemme kansakunta tulleet, jotta voimme ymmärtää minne haluamme mennä.” Ohisalon mielestä tulevaisuudessa olisi tärkeää pitää opiskelun laatu korkealla, ohjaamalla resursseja opiskeluihin. Kouluissa pitäisi olla riittävästi henkilökuntaa kohtaamaan opiskelijan yksilölliset tarpeet.

Ohisalon mukaan Märskyssä on hyvä henki unelmoimiselle. Kun ympärillä olevat opiskelijat unelmoivat isoja, on silloin itsekin helppo unelmoida ja toteuttaa unelmia. Tällä hetkellä hän kertoo unelmoivansa pääsystä Euroopan komissioon.

Onnittelut koko Märskyn opiskelijoiden ja opettajien puolesta Maria Ohisalolle!

Sini Paukkeri, Maria Ohisalo ja Emma Helosvuori

Teksti: Emma Helosvuori ja Sini Paukkeri

Kuva: Emma Helosvuori

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments