Märsky karanteenissa: tekemisvinkkejä ja välipalakevennys

Jos et vielä tiedä, mitkä ovat parhaat eväät etätunnille, kohta tiedät.
Lisäksi jos sinulla on vielä tylsää karanteenissa, niin suosittelen jatkamaan tämän postaukseni lukemista. Kerron sinulle useita vinkkejä, kuinka tappaa aikaa. 

Välipalaan kuuluu:

  • 2 ruisleipää, juusto, kalkkunaleike.
  • Belvita Soft Bakes, Red Fruits.
  • proteiinijuoma.
  • vissy

Tässä välipalassa saat paljon energiaa, proteiinia ja hyviä rasvoja. 
Näillä eväillä etätunnit sujuvat maukkaasti!

Teksti: Axel Saarniala

Lisäksi vaikka kuinka tylsältä se kuulostaakin, suosittelen käyttämään osan ajastasi opiskeluun, kerrankin kun siihen on aikaa. Voit uppoutua opiskeluun paljon syvemmin ja tehdä enemmän työtä ja ansaita sitä kautta parempia arvosanoja ja mikä tärkeämpää oppia paljon uutta.

Toinen hyvin hyödyllinen tapa käyttää aikaasi on tekemällä hyvä kotitreeni. Jos et tiedä, millainen kotitreeni kannattaisi tehdä tai sinulla ei ole mitään välineitä siihen, niin suosittelen katsomaan apua esimerkiksi Youtubesta. Sieltä löytyy monia eri treenivideoita, joita jokainen voi tehdä, vaikka ei olisi mitään treenivälineitä.

Opi jotain uutta. Nyt on aikaa oppia sellaisia asioita, joita olet esimerkiksi aina halunnut osata. Itse olen harjoitellut käsilläseisontaa.

Näiden hyödyllisten asioiden lisäksi voit myös nauttia vapaa-ajastasi. Nuku pitkään, katso elokuvia, lue kirjoja, pelaa videopelejä. On paljon eri asioita, mitä voit tehdä, mutta muista nauttia siitä, mitä ikinä teetkin!

Teksti: Elias Leskinen

Neljä tapaa viettää aikaa kotona koulutöiden ohessa

  1. Kävely tai juoksulenkit ulkona ovat hyvä tapa rentoutua ja saada ajatukset irti koulutöistä ja vallitsevasta maailman tilanteesta. Kevään mittaan vallinnut hyvä sää motivoi varmasti entistä enemmän viettämään aikaa ulkona. 
  2. Uuden harrastuksen aloittaminen tai uuden taidon opettelu. Monella meistä on varmasti ylimääräistä aikaa käytettävissä näinä aikoina, joten nyt olisi täydellinen aika käyttää se hyväksi ja opetella esimerkiksi soittamaan jotain uutta soitinta.
  3. Siivoaminen ja pihatyöt. Nämä eivät välttämättä kuulosta kaikkein houkuttelevimmilta tavoilta viettää aikaa, mutta kun pakolliset työt on tehty ja karanteeniaika on vihdoin ohi, aikaa riittää kaikelle muulle hauskalle tekemiselle.
  4. Elokuvien katselu. Onko jokin klassikko jäänyt näkemättä vai onko tuore hittileffa näkemättä? Nyt on aikaa laittaa perussivistys kuntoon ja katsoa oikein urakalla elokuvia, jotta tiedät, mistä kouluissa tai työpaikoilla puhutaan. Muista tämän blogin postauksista löydät varmasti hyviä vinkkejä leffanälkään.

Teksti: Iiro Grönberg

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments