Märsky karanteenissa: katselusuosituksissa 3 leffamaratonia

Onko Netflixin sarjat jo nähty? Eikö Ruutu plussaa löydy ja sitä Temptation Islandin uusinta jaksoa ei jaksa enää odotella? No, karanteeni on täydellinen aika tuoda jännitystä elämään ja aloittaa toimintaelokuvamaraton. Elokuvien katsominen on myös hyvä tapa viettää perheen kanssa aikaa yhdessä. Listasimme kolme parasta elokuvasarjaa, jotka saavat karanteenin varmasti tuntumaan siedettävämmältä.

1. Marvel Avengers

Marvelin elokuvat kertovat ryhmästä supersankareita, jotka suojelevat maata. Elokuvat ovat täynnä toimintaa, komediaa ja varmasti pari silmää miellyttävää supersankaria. Avengers-elokuvia on neljä kappaletta. Elokuvissa esiintyvistä supersankareista löytyy myös runsaasti omia elokuvia. Marvel-elokuvia löytyy monelta eri palvelulta, esimerkiksi Netflixistä ja Viaplaystä.

2. James Bond 

James Bond -elokuvissa seurataan salaista agenttia, joka saa koodinimen 007. Elokuvia on ilmestynyt vuosien varrella 25 kappaletta. Nämä kaikki 25 elokuvaa lisättiin hiljattain Viaplay palveluun, josta ne ovat helposti saatavilla.

3. Star Wars

Star Wars on George Lucasin luoma elokuvasarja, jossa kuvaillaan useiden eri hahmojen seikkailuja ”kauan sitten, kaukaisessa galaksissa”. Skywalker-saagaan kuuluu yhteensä yhdeksän elokuvaa, joista suurin osa on vuokrattavissa sekä ostettavissa Apple TV- ja Viaplay-palveluista.

Nämä ovat täydellisiä maratoneja katoa perheen kanssa, mutta entä kaverit? Skype ja muut videopuhelupalvelut ovat hyviä applikaatioita, joiden kautta voit jakaa elokuvahetkesi kavereiden kanssa pitäen kiinni sosiaalisesta etäisyydestä. Toivottavasti ehdotuksista oli apua arkeen. Hyviä elokuvahetkiä märskyläiset!

Teksti: Jose Botti ja Cia Eklöf

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments