Loistavaa musiikkia ja korvaamaton tunnelma

Maaliskuun puolivälissä minä ja kaverini pakkasimme matkalaukkumme ja suuntasimme Tukholmaan. Siellä kohteenamme oli jo viime kesästä asti odotettu Shawn Mendesin keikka Globen-areenalla. Ennen keikkaa ehdimme käydä syömässä ja lopun ajan kulutimmekin hotellilla, joka sijaitsi aivan areenan vieressä.

Seitsemän aikaan illalla lähdimme areenalle ja hetken sateessa odottelun jälkeen pääsimme vihdoin sisään. Tunnelma oli odottavainen ja jännittynyt, ja jo areenan käytävillä ihmisiä oli todella paljon. Kello 19.30 aloitti Shawnin lämppäri, Alessia Cara. Hän veti noin 40 minuutin setin, jonka aikana yleisö pääsi loistavaan tunnelmaan ja ainakin Caran suuremmat fanit saivat todella nauttia hänen biiseistään.

Mendes itse aloitti kello 20.30 jälkeen, ja heti hänen astuttuaan lavalle yleisö räjähti. Keikka kesti noin kello 22.15 asti, ja tunnelma oli koko ajan katossa. Tuntui kuin koko jäähalli olisi irtaantunut muusta maailmasta ja kaikki muu unohtui. Käyn itse paljon keikoilla, ja täytyy sanoa, että harvoin missään on niin hyvä tunnelma kuin Globenilla tuona iltana. Shawn otti lavan ja yleisön heti haltuun, eikä keikan aikana vallinnutta tunnelmaa voi edes sanoin kuvailla. Mendes esitti biisejä uusimmalta albumiltaan, sekä myös hiteiksi muodostuneita kappaleita, kuten Mercy, Treat You Better ja There’s Nothing Holding Me Back.

Shawn on ehdottomasti loistava esiintyjä, ja hänen musiikkinsa ilmentää hyvin paljon tunnetta, joten tunteilta ei mitenkään voinut välttyä parituntisen keikan aikana. Keikan loppuessa euforinen tila alkoi haihtua ja katsojat palasivat takaisin maan pinnalle. Itselleni keikasta jäi todella hyvä fiilis, ja se tulee varmasti pysymään muistoissani vielä pitkään. Oli siis ihan huippureissu ja lähtisin milloin tahansa uudestaan katsomaan ja kuuntelemaan Shawn Mendesiä!

Teksti ja kuvat: Oona Montonen, kulttuurikurssilainen

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments